NEVJEROJATNO DOBAR ODAZIV Kikijev apel za pomoć malom Ivanu urodio plodom!

Svi koji se još nisu uključili, a mogu i žele pomoći, mogu uplatiti sredstva na humanitarni račun koji je otvoren na ime Ivanove bake Ružice Blažić, Benkovec 88, Mala Subotica: HR7223400093231044586 s naznakom “Pomozimo Ivanu”.

Mali Ivan i policajac Kristijan Srpak // Foto: Mnovine

Diljem Međimurja, ali i puno šire u cijeloj zemlji i u inozemstvu snažno je odjeknuo poziv na doniranje sredstava za obitelj Sabol i malog Ivana iz Palovca kojeg uskoro u Padovi čeka 16. operacija i presađivanje bubrega kojega će mu nesebično darovati mama, jer liječničke prognoze za njegov put prema ozdravljenju su optimistične samo u slučaju uspješne transplatacije.

Ova pomoć je itekako dobrodošla potrebitoj obitelji, jer su Sabolovi i ovaj tjedan morali u Padovu, gdje talijanski liječnici obavljaju pretrage i druge potrebne pripreme kako bi transplatacija bubrega prošla u najboljem mogućem redu i Ivanovo tijelo prihvatilo majčin bubreg.

U samo sedam dana, otkako smo objavili apel policajca Kristijana Srpaka koji je pokrenuo cijelu plemenitu priču, tj. do kraja prošlog tjedna prikupljeno je oko 25.000 kuna koje je nesebično darovao veliki broj dobrih ljudi ne samo iz našeg kraja, već i puno šire.

Proteklih dana javljali su mu se znani i neznani, posebice brojni policajci kako iz naše PU međimurske, tako i cijele Hrvatske, čestitali na plemenitoj gesti, ali i uključili se osobno u samu akciju.

– Svima koji se javljaju i doniraju sredstva zahvaljujem i ovim putem, jer smo svi zajedno pokazali da u kratkom roku možemo učiniti jako mnogo za ovu potrebitu obitelj. Posebno sam ponosan na svoje kolege policajke i policajce, kako moje kolege iz naše uprave, tako iz cijele Hrvatske koji su mi dali podršku i također uplatili značajna sredstava kako bi se što prije postigao cilj do kraja ove godine – kazao je Srpak.

Kako stoje stvari potrebni iznos od oko 40.000 trebao bi biti prikupljen vrlo skoro, tako da je ova plemenita gesta našeg policajca koju su objavile Međimurske novine, a nakon nas priključili se i brojni drugi mediji poput: 24 sata i Večernjeg lista doživjela sjajan odaziv i veliki uspjeh.

Svi koji se još nisu uključili, a mogu i žele pomoći, mogu uplatiti sredstva na humanitarni račun koji je otvoren na ime Ivanove bake Ružice Blažić, Benkovec 88, Mala Subotica: HR7223400093231044586 s naznakom “Pomozimo Ivanu”.

Izvor: Međimurske novine

Ne propustite: