NEZAVISNA LISTA Picok Željko Lacković i Prigorac Mario Rajn udružili snage

Mladi Mario Rajn, nezavisni kandidat u utrci za gradonačelnika Križevaca na jučerašnjoj je konferenciji za medija poslao jasnu poruku da će podršku na županijskoj razini dati nezavisnoj listi kojoj je nositelj Željko Lacković, gradonačelnik Đurđevca.

Mario Rajn i Željko Lacković zejdno u borbi za pobjedu na lokačlnim izborima // FOTO: PRIGORSKI.HR

Mladi Mario Rajn, nezavisni kandidat u utrci za gradonačelnika Križevaca na jučerašnjoj je konferenciji za medije poslao jasnu poruku da će podršku na županijskoj razini dati nezavisnoj listi kojoj je nositelj Željko Lacković, gradonačelnik Đurđevca.

– Dogovor je takav da ću i dalje imati potpunu autonomiju u kreiranju svoje nezavisne liste na gradskoj razini dok će Lacković biti nositelj i koordinator nezavisne liste na razini županije. Ono što nas je spojilo jest ideja da volonterski rad uključuje odricanje naknada za predstavnička tijela i odbore te efikasan i učinkovit rad lokalne samouprave i servis građanima. To su samo neki od stavova koje zastupamo – kazao je Mario Rajn.

Dodaje da je za razvoj lokalne zajednica bitna komunikacija sa Županijom koja mora raditi za dobrobit svih građana u Podravini i Prigorju.

Željko Lacković nije krio zadovoljstvo s postignutim dogovorom te vjeruje da će građani prepoznati Rajna kao čovjeka koji ima viziju, za razliku od onih koji trguju zbog zadržavanja vlasti.

Još uvijek nisu poznata imena koja će na listi Rajn okupiti. Razlog tome je taj što, tvrdi Raj, svakog dana u svojem Uredu budućeg gradonačelnika upoznaje nove i sposobne ljude te da zato ne želi zatvarati vrata potencijalnim kandidatima.

– Isti bi tren mogao nabrojati 21 ime, ali ne želim. Do trenutka kad ne krenem skupljati potpise, nema pritiska oko objave imena – istaknuo je Rajn.

Poznato je samo da će Danijel Šaško biti kandidat za zamjenika gradonačelnika.

Inače, Šaško je javnosti poznatiji po ulozi predsjednika križevačke udruge biciklista te kao bivši, dugogodišnji član upravnog odbora udruge K.V.A.R.K. Ime drugog zamjenika Rajn će  objaviti narednih dana.

Ne propustite: