Petak, 3. veljače 2023.

Ni u Koprivnici niti u Đurđevcu nisu pronađene bombe u zgradama pravosudnih tijela

Anonimne dojave se odnose na navodno postavljene eksplozivne naprave u većem broju objektima/zgradama pravosudnih tijela na području Republike Hrvatske

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, jutros je u kratkom vremenskom razdoblju više policijskih uprava zaprimilo informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama/objektima pravosudnih tijela na njihovom području navodno postavljene eksplozivne naprave.

Anonimne dojave se odnose na navodno postavljene eksplozivne naprave u većem broju objektima/zgradama pravosudnih tijela na području Republike Hrvatske.

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske službe koji provjeravaju istinitost dojava i poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Izvršenim pregledom na lokaciji u Koprivnici i Đurđevcu nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi.

“Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog događaja, da se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja”, priopćili su iz koprivničko-križevačke policije.

FOTO-VIDEO Dojava o bombi na koprivničkim sudovima bila je lažna

DOJAVE O BOMBAMA Prijeteći mailovi pisani uz pomoć Google prevoditelja?

Ovo je vjerojatni povod prijetnjama o bombama na hrvatskim sudovima

PRIJELOMNA VIJEST Dojave o bombi stigle u Vladu RH, sudove i državne institucije

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti