NIJE PAZIO Djedica (88) autom prošao kroz crveno svjetlo na semaforima i izazvao sudar

Djedica je teško ozlijeđen, a dvoje putnika iz njegova auta lakše.

FOTO: Mario Golenko (Međimurske novine)

Policija je izvijestila javnost o detaljima nesvakidašnje prometne nesreće koja se u petak dogodila u Čakovcu.

Naime, oko 14.15 sati na raskrižju državne ceste broj 3 (južna obilaznica) i Ulice dr. Tome Bratkovića vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 88-godišnjak s područja Čakovca, krećući se kolnikom državne ceste, dolaskom do raskrižja, a kojem se promet upravlja semaforima, nije zaustavio svoj automobil na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja, već je ušao u raskrižje, gdje je udario vozilom u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka.

Njime je, krećući se kolnikom Ulice dr. Tome Bratkovića, upravljao 39-godišnjak s područja Općine Strahoninec. On je ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla za njegov smjer kretanja.

Uslijed udara prvi automobil je odbačen na drugu stranu ceste, gdje je udario u treći osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je bio zaustavljen 57-godišnjak s područja Općine Strahoninec.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 88-godišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozljede te 39-godišnjak i putnica iz njegova vozila, 37-godišnjakinja, koji su zadobili lake tjelesne ozljede.

O događaju će se podnijeti izvješće, dok će 88-godišnjak biti prekršajno sankcioniran.

FOTO: Mario Golenko (Međimurske novine)
Ne propustite: