NIJE SE DUGO ZADRŽAO U CVETKOVCU Mladi veznjak vratio se u svoje staro jato

Već je igrao u Trnju prije nekoliko sezona, a u karijeri je još nastupao i za Slaven Belupo te zagrebačke klubove Kustošiju i Hrvatski dragovoljac.

Jurica Poldrugač u dresu Hrvatskog dragovoljca // Foto: Facebook Jurica Poldrugač

Nakon samo pola godine provedenih u redovima hrvatskog trećeligaša Tehničara, za kojeg je zabio jedan prvenstveni gol, 22-godišnji veznjak Jurica Poldrugač napušta Cvetkovec i karijeru će nastaviti u zagrebačkom Trnju, iako je probao naći i inozemni angažman.

Poldrugač je već igrao u Trnju prije nekoliko sezona, a u karijeri je još nastupao i za Slaven Belupo te zagrebačke klubove Kustošiju i Hrvatski dragovoljac.

– U Cvetkovcu mi je bilo odlično i moram pohvaliti da je riječ o jednom organiziranom klubu na čelu s Josipom Mađarićom. Odlučio sam se na promjenu sredine zbog toga što mislim da je to nužno za napredovanje moje karijere i smatram da ću u Trnju igrati puno bolji nogomet i ligu. Ipak, u Tehničaru sam u sad već bivšim suigračima pronašao prijatelje i želim im svu sreću u nastavku sezonu – poručio je za portal Podravske sportske vijesti mladi Poldrugač.

Trnje se trenutačno natječe u Trećoj HNL Središte. Jesenski dio sezone završio je na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova i na proljeće ga očekuje grčevita borba za opstanak.

Ne propustite: