NIKOLA GRABAR Evo zbog čega je Tehničar iz Cvetkovca zamijenio Borcem iz Imbriovca

U Tehničaru je osvojio naslov prvaka u Prvoj ŽNL, dva naslova prvaka u Četvrtoj HNL i jednom je bio viceprvak. Bio je kapetan cvetkovečke momčadi.

Sada već bivši kapetan Tehničara Nikola Grabar s peharom za naslov prvaka i bivšim suigračima // Foto: Zvonimir Markač

Borac iz Imbriovca u Nikoli Grabaru (24) dobio je veliko pojačanje u pohodu na prvo mjesto u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj.

Do 18. godine igrao je u Slavenu Belupu. Godinu prije doživio je lom Ahilove tetive, a poslije i operaciju koljena i pete, što je stopiralo profesionalni razvoj njegove karijere.

Odlazi potom u Kalinovac, s kojim osvaja naslov prvaka u Međužupanijskoj ligi, a nakon godinu i pol ide u Cvetkovec.

U Tehničaru je osvojio naslov prvaka u Prvoj ŽNL, dva naslova prvaka u Četvrtoj HNL i jednom je bio viceprvak. Bio je kapetan cvetkovečke momčadi.

Tehničar je vrlo brzo nakon dolaska postao važan dio mog nogometnog puta i mislim da mogu reći da smo surađivali na iznimno obostrano zadovoljstvo. Bilo je jako lijepo igrati tamo i Cvetkovčanima ću uvijek biti zahvalan što su me tako lijepo prihvatili – rekao je Grabar.

Zanimalo nas je zbog čega onda mijenja sredinu, ako mu je bilo dobro u Tehničaru.

– Nakon malo razmišljanja, zaključio sam da Treća HNL u ovom trenutku nije najbolje rješenje za mene. Ta liga ipak zahtijeva nešto više odricanja i treniranja što trenutačno nije izvedivo s obzirom na to da se želim što više posvetiti poslu i fakultetu – otkrio je on.

Zbog čega baš Borac iz Imbriovca?

– Borac je dugi niz godina u vrhu županijskog nogometa, pa čak i pojam županijskog nogometa, što je samo po sebi privlačno. Želim nastaviti pobjeđivati, a mislim da ću to ovdje i moći – zaključio je Grabar.

Nikola Grabar potpisao je za Borac iz Imbriovca // Foto: Denis Loparić
Ne propustite: