NK MEĐIMURJE Nakon uspješnog starta u 1. HNL za pionire i kadete slijedi lokalni derbi protiv Slavena Belupa

U drugom kolu sljedeće nedjelje "međimurski lepi dečki" odlaze na lokalni derbi u Koprivnicu, gdje ih čeka Slaven Belupo, a utakmica se igra u poslijepodnevnim satima u Kunovec Bregu.

Foto: Miljenko Dovečer

Više nego uspješno započeli su svoj debi mladi nogometaši Međimurja u natjecanju 1. HNL za pionire i kadete. U nedjeljno prijepodne u sklopu 1. kola ugostili su vršnjake iz Sesveta, ekipu koja je godinama u gornjem dijelu prvenstva.

U prvoj utakmici po vodom natopljenom terenu pomoćnog igrališta SRC Mladost pioniri trenera Marija Šarića bili su uspješni i golom Dorijana Baloga minimalno pobijedili 1:0.

U drugoj utakmici gosti iz Sesveta nisu iskoristili jedanaesterac kojeg je obranio domaći vratar Varga. Pobjedu kadetima trenera Nevena Bujanića donio je Leo Vurušić i tako su mladi Čakovčani u prvenstvo startali s dvije pobjede i šest bodova, jer u ovom natjecanju zbrajaju se bodovi obje ekipe za konačni plasman.

U drugom kolu sljedeće nedjelje “međimurski lepi dečki” odlaze na lokalni derbi u Koprivnicu, gdje ih čeka Slaven Belupo, a utakmica se igra u poslijepodnevnim satima u Kunovec Bregu.

Ne propustite: