NK MOČILE Održana Izvještajna skupština, evo tko je novi predsjednik kluba

Dosadašnji predsjednik kluba bio je Zvonimir Markač, a nakon što je podnio ostavku, na njegovo mjesto došao je Vedran Bači, koji je izabran jednoglasno na prijedlog skupštine.

Foto: Grad Koprivnica

U Društvenom domu u Vinici u subotu je održana godišnja Izvještajna skupština Nogometnog kluba Močile. Izabrano je i imenovano radno predsjedništvo kojeg čine Vedran Bači, Krešo Horvat, Vinko Jurenec, a osim toga održan je i izvještaj verifikacijske komisije.

Dosadašnji predsjednik kluba bio je Zvonimir Markač, a nakon što je podnio ostavku, na njegovo mjesto došao je Vedran Bači, koji je izabran jednoglasno na prijedlog skupštine.

U nastavku skupštine Upravi, članovima, igračima i prijateljima kluba, predstavljeni su podaci prema kojima NK Močile idu u dobrom smjeru. Financijsko stanje je zadovoljavajuće, završena je sanacija objekta na igralištu, a uskoro će doći do suradnje s Gradom Koprivnicom i GKP Komunalac pri pomoći sanacije igrališta koje je u lošem stanju.

Školu nogometa polazi 80-ak djece koju vode petorica trenera Vedran Bači, Goran Ogrizović, Nenad Oštrkapa, Mario Sertić i Filip Lovković.

U klubu su zadovoljni igrom koju igrači pokazuju u Drugoj Županijskoj nogometnoj ligi, ali kako bi bili još spremniji za nastavak prvenstva i lov na jedno od prva tri mjesta, članovima je danas predstavljen i novi trener, Vedran Vedriš.

Izvještajnoj skupštini prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. Svim igračima, članovima i Upravi kluba zaželio je što brži ulazak u Prvu županijsku nogometnu ligu te da i dalje nastave uspješan rad s djecom u Školi nogometa. Obećao im je da će učiniti sve da klub u što kraće roku dobije novi teren i rasvjetu uz njega, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Ne propustite: