NK SLAVEN BELUPO DOBIO POJAČANJE Korejac Myong-Jin Koh novi je igrač koprivničkog kluba

"Pozitivno me iznenadila količina agresivnosti i tehničkog znanja na treningu. Trebat će mi neko vrijeme da se prilagodim načinu igranja u Europi i Hrvatskoj koji je nešto drugačiji od onog na koji sam navikao, ali vjerujem da će to biti vrlo brzo. Jedva čekam zaigrati za Slaven Belupo", zaključio je Jin.

Myong-Jin Koh na potpisivanju ugovora za NK Slaven Belupo // Foto: NK Slaven Belupo

Myong-Jin Koh novo je pojačanje Slaven Belupa. Korejac rođen 9. siječnja 1988. godine u Gunpou jučer, u utorak, priključio se momčadi Slavena. Ugovor koji je potpisao vrijedi do ljeta 2020. godine.

Myong-Jin Koh može igrati na svim pozicijama u veznom redu. U svojoj je karijeri branio boje korejskog Seoula iz kojeg je, u transferu vrijednom milijun eura, otišao u katarski Al Rayyan. Bio je član mladih selekcija Južne Koreje, a upisao je i pet nastupa za A vrstu.

“Oduvijek mi je bio san igrati u Europi i zato sam jako sretan što sam stigao u Slaven Belupo. Najviše volim igrati na poziciji ‘šestice’ i ‘osmice’, to su moje prirodne pozicije, ali prilagodit ću se svemu što će trener od mene tražiti. Engleski pričam dobro tako da ću se lako sporazumjeti sa suigračima i nadam se da ću se što prije prilagoditi. Mogu obećati da ću svakodnevno davati sve od sebe i tako pokušati pomoći ekipi da dođe do željenih rezultata”,  rekao je Jin na potpisivanju ugovora.

Jin je već odradio dva treninga sa svojim novim suigračima.

“Pozitivno me iznenadila količina agresivnosti i tehničkog znanja na treningu. Trebat će mi neko vrijeme da se prilagodim načinu igranja u Europi i Hrvatskoj koji je nešto drugačiji od onog na koji sam navikao, ali vjerujem da će to biti vrlo brzo. Jedva čekam zaigrati za Slaven Belupo”, zaključio je Jin.

Ne propustite: