NOVA DIREKTORICA RK PODRAVKE Vlatka Mihoci najavljuje novi iskorak koprivničkog ponosa na svim razinama

Vlatka Mihoci stručna je specijalistica kineziologije i sportska trenerica rukometa koja se u obrazovnom procesu akademske godine 2004./2005. okitila i prestižnom, Dekanovom nagradom. Svoje menadžerske i poslovne reference potvrđuje u sektoru nabave u Podravki u kojoj radi već 16 godina.

Vlatka Mihoci u igračkim danima // Foto: RK Podravka

Vlatka Mihoci naslijedit će Božicu Palčić, dugogodišnju uspješnu direktoricu RK Podravke, odlučeno je jednoglasno na sjednici nadzornog odbora trofejnog koprivničkog kluba.

“Rukomet je moj život, a najljepše rukometne priče doživjela sam sa svojom Podravkom kao igračica, ali i na odgovornoj i izazovnoj funkciji direktorice kluba. Drago mi je da sam svojim radom doprinijela da RK Podravka bude financijski stabilan i sportski uspješan klub i da se ponovno vrati u velikom stilu na europsku rukometnu scenu, što je naš velik prošlogodišnji uspjeh. Vjerujem kako će moja bivša suigračica Vlatka svojim idejama i znanjem nastaviti Podravkin uspješan sportski i poslovni put”, istaknula je Božica Palčić, koja istekom drugog mandata u RK Podravki kreće u nove poslovne izazove.

Vlatka Mihoci, svojim igračkim i poslovnim iskustvom zasigurno će doprinijeti ostvarenju daljnjih ambicioznih sportskih i poslovnih ciljeva kluba.

“Zahvaljujem nadzornom odboru na povjerenju i prilici da vodim svoj klub s kojim sam ostvarila velike rukometne rezultate. Moj je zadatak i želja nastaviti uspješan rad moje prethodnice te svojim programom doprinijeti daljnjem razvoju RK Podravke i novim rezultatskim uspjesima u europskim rukometnim natjecanjima”, izjavila je nova direktorica.

Vlatka Mihoci stručna je specijalistica kineziologije i sportska trenerica rukometa koja se u obrazovnom procesu akademske godine 2004./2005. okitila i prestižnom, Dekanovom nagradom. Svoje menadžerske i poslovne reference potvrđuje u sektoru nabave u Podravki u kojoj radi već 16 godina.

S RK Podravkom je devet puta osvajala prvenstvo i Hrvatski kup. U Ligi prvakinja igrala je finale 1995. godine, a samo godinu kasnije i osvaja to elitno natjecanje te je baš njezin pogodak bio posljednji u toj povijesnoj utakmici. Osim naslova Lige prvakinja, 1996. godine s ekipom osvaja i Super kup.

U reprezentativnoj karijeri zabilježila je 105 nastupa za Hrvatsku i kao redovita članica nastupala na svjetskim i europskim rukometnim prvenstvima te mediteranskim igrama gdje se posebno ističe srebro iz Barija 1997. Nakon završetka rukometne karijere od 2003. do 2005. te od 2006. do 2009. radila je kao trenerica u omladinskom pogonu RK Podravke i to sa svim mlađim dobnim kategorija, uključujući i 2. ekipu.

Od individualnih i pojedinačnih priznanja nizala je izbore za najbolju sportašicu Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije, ali i najbolju rukometašicu Hrvatske po izboru rukometnih trenera u sezoni 1999./2000. U njenom životopisu ističe se i Red Danice Hrvatske s likom Franje Bučara – odlikovanje Predsjednika RH za izuzetna postignuća u sportu, no ništa manje važno nije ni priznanje navijača RK Podravke “Podravski ponos” za neizbrisiv trag koji je ostavila u povijesti koprivničkog rukometa.

Dužnost nove direktorice RK Podravke s.d.d. preuzet će 18. srpnja, a svoju bogatu igračku povijest imat će priliku nadograditi kroz upravljačku funkciju, ističu iz trofejnog koprivničkog kluba.

Ne propustite: