Nova generacija: Koprivnička kompanija zaposlila 19 mladih

Prva generacija "SHAPE" pripravnika svoje je mjesto u Podravki pronašla još prije četiri godine, a od tada kroz isti je program u koprivničkoj kompaniji zaposleno više od stotinu visokoobrazovanih ljudi.

Nova 'SHAPE' generacija // Foto: podravka.hr
Nova 'SHAPE' generacija // Foto: podravka.hr

Podravkina vrata ponovno su se otvorila novoj generaciji mladih, visokoobrazovanih ljudi, koji su putem natječaja “SHAPE your future with a heart” uhvatili priliku za zaposlenjem.

Među 19 predstavljenih pripravnika, koji će radna mjesta pronaći u Podravki i Belupu, nalaze se magistri ekonomije, matematike, prava, novinarstva, prometa i farmacije, jednako kao i magistri injženjeri agronomije, strojarstva, elektrotehnike, prehrambenog injženjerstva te specijalisti zaštite na radu.

– Dobili ste priliku raditi u najboljoj kompaniji u regiji. Ne morate izaći van da biste osvojili svijet, možete to učiniti iz Hrvatske, iz Podravke, kompanije koja želi konkurirati najboljima, koja se bori i osvaja svjetska tržišta. Odabrani ste među velikom konkurencijom i naša su očekivanja velika. Podravka je platforma koja vam pruža mogućnost, a na vama je da je iskoristite i da s Podravkom osvojite svijet – dobrodošlicu pripravnicima zaželio je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić, dok je starija potpredsjednica za Upravljanje ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić-Dujnić, uz čestitke na postignutom uspjehu, najavila niz zadataka i projekata koji će im pomoći u produbljivanju dosadašnjeg znanja.

Prva generacija “SHAPE” pripravnika svoje je mjesto u Podravki pronašla još prije četiri godine, a od tada kroz isti je program u koprivničkoj kompaniji zaposleno više od stotinu visokoobrazovanih ljudi.

Ne propustite: