NOVA TRGOVINA Hangar 18 odsada ima veći prodajni prostor i ‘gaming arenu’

Ova je tvrtka prošla strelovit uspon od male, srednje, do velike tehnološke tvrtke, a jedini je hrvatski proizvođač mobitela.

Ilustracija // Foto: Grad Koprivnica

Koprivnička tvrtka Hangar 18 do sada je imala svoju Megastore maloprodajnu trgovinu u Koprivnici, u sklopu trgovačkog centra Supernova.

Trgovina je preseljena u novi, puno veći i moderniji prostor od 150 kvadrata. Ono što će sigurno razveseliti “gejmere” je to da od spomenutih 150 kvadrata, 40 kvadrata zauzima novo uređena “Gaming arena”.

Ova je tvrtka prošla strelovit uspon od male, srednje, do velike tehnološke tvrtke, a jedini je hrvatski proizvođač mobitela. Proizvodi koje proizvodi Hangar 18 našli su put do zadovoljnih kupaca i izvan granica Lijepe Naše.

Otvorenju nove preuređene H18 Megastore trgovine prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić s pročelnikom Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravkom Punčikarom i pružio podršku koprivničkoj tvrtki.

Gradonačelnik Jakšić iskoristio je priliku i čestitao direktoru Hangara 18 Mariu Kralju na povlačenju 920 tisuća kuna bespovratnih EU sredstava za projekt pod nazivom “Povećanje međunarodne konkurentnosti društva HANGAR 18 d.o.o.”, kojim se nadaju povećati prihod od izvoza za 26 posto te povećanju prihoda od prodaje za 25 posto.

Podsjetimo, Mario Kralj je nedavno otkrio da u Hangar 18 dolazi novi investitor, a više o tome možete pročitati ovdje.

Izvor i foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: