Nove pobjede za obje ekipe Kitro Varaždina

Varaždinske odbojkašice i odbojkaši nastavili su sjajan pobjednički niz i zadržali prva mjesta na ligaškim tablicama.

Odbojkaši varaždinskog Kitra // Foto: OK Kitro Varaždin Facebook
Odbojkaši varaždinskog Kitra // Foto: OK Kitro Varaždin Facebook

Muška ekipa Kitro Varaždina igrala je derbi kola protiv dosad neporaženog Medicinara u Zagrebu. Gosti su do pobjede stigli relativno lako, jer ih zagrebački odbojkaši nakon vodstva od 2:0 više nisu mogli sustići. Susret je završio 3:1, a Kitro je ovom pobjedom zasjeo na prvo mjesto tablice s 11 bodova i stopostotnim učinkom, pobjedivši u sva četiri dosadašnja ligaška susreta.

Seniorke su na domaćem terenu također upisale pobjedu. Nova žrtva bile su Siščanke, koje su bez pobjede u novoj sezoni stigle u Varaždin. Vodeća momčad Prve B lige napokon nije navijačima priuštila dramu kakvoj su svjedočili u posljednjih nekoliko utakmica, kada su Varaždinke redovite gubile, ali uvijek preokretale tijek susreta za konačnih 3:2. Ovaj puta bilo je, kao i u muškoj pobjedi, 3:1 za prvoplasirane odbojkašice.

Odbojkašice nakon pet, a odbojkaši nakon četiri utakmica uvjerljivo drže prva mjesta na svojim tablicama i nadaju se da uspješan niz mogu nastaviti i idućeg vikenda. Dečkima u goste stižu Splićani, dok djevojke putuju u Veliku Goricu.

Ne propustite: