NOVI STRANAC U PLAVOJ SVLAČIONICI Slaven Belupo doveo brazilskog napadača

Igra na poziciji napadača, a prošle godine igrao je za srpski Borac iz Čačka. U 30 utakmica zabio je osam pogodaka.

Mateus Lima Cruz // Foto: NK Slaven Belupo
Mateus Lima Cruz // Foto: NK Slaven Belupo

Novi stranac u svlačionici Slavena Belupa.

Brazilac Mateus Lima Cruz (25) s koprivničkim prvoligašem potpisao je ugovor na dvije godine s opcijom produženja za još jednu godinu.

Igra na poziciji napadača, a prošle godine igrao je za srpski Borac iz Čačka. U 30 utakmica zabio je osam pogodaka.

Osim u Borcu, Mateus je ranije igrao i za albanske FK Kukësi i KF Skënderbeu te za drugu momčad brazilskog velikana Santosa.

– Jako sam sretan što sam došao u klub poput Slaven Belupa. Do sada sam igrao u Srbiji pa ću se lakše prilagoditi pošto su jezici slični, a riječi vezane uz nogomet znam sve. Nakon što mi je menadžer javio da imam ponudu Slavena, odmah sam se čuo s Heberom koji mi je rekao sve najljepše o klubu i gradu tako da nisam dvojio ni sekunde. Već sam nekoliko dana s momčadi i prvi dojam je odličan. Imamo mladu i potentnu ekipu željnu rada i rezultata. Ja u Koprivnicu dolazim kao napadač i moj posao će biti zabijati golove i to je ono što navijači mogu očekivati od mene – poručio je Brazliac, a prenose službene stranice kluba.

Mateus Lima još uvijek nije i službeno igrač Slaven Belupa, ali će to postati. Naime, njegov ugovor s Borcem je jednostrano raskinut i sada se čeka samo potvrda FIFA-e kako bi brazilski napadač i službeno postao naš igrač, dodaju iz koprivničkog prvoligaša.

Ne propustite: