NOVO POJAČANJE Slaven Belupo doveo bivšeg igrača Spartaka iz Subotice i beogradskog Partizana

Volim igrati u momčadima koje igraju napadački nogomet i koje teže posjedu i zato mi je drago da sam stigao u Slaven Belupo – objasnio je Glavčić

Nemanja Glavčić // Foto: NK Slaven Belupo

Nemanja Glavčić (22) iz Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa Slavenom Belupom.

Ovaj veznjak rođen je u Kraljevu, a u svojoj je karijeri branio boje Partizana, Teleoptika i Spartaka. Ukupno je skupio preko 100 nastupa u srpskoj Prvoj ligi, a odigrao je i šest utakmica u europskim natjecanjima. U mladim reprezentacijama Srbije skupio je 59 nastupa i postigao pet pogodaka.

– Ovo je moj prvi inozemni angažman i iznimno mi je drago da sam stigao baš u Slaven Belupo. Čuo sam sve najbolje o klubu, ali i o hrvatskoj ligi tako da nisam dugo razmišljao. Drago mi je da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo i nadam se da je ispred mene i kluba uspješna sezona. Znam da su postavljeni visoki ciljevi ove sezone i to me dodatno privuklo. Što se tiče moje pozicije, najbolje se osjećam iza napadača, ali na treneru je da odredi gdje ću igrati, a na meni da se prilagodim. Volim igrati u momčadima koje igraju napadački nogomet i koje teže posjedu i zato mi je drago da sam stigao u Slaven Belupo – objasnio je Glavčić, a prenose službene internetske stranice kluba.

Ne propustite: