OBAVIJEST GRADA KOPRIVNICE I ove godine bit će božićnog darivanja djece

Darivanje se provodi u suradnji s Društvom Naša djeca Koprivnica, a evo tko sve na njega ima pravo...

Ilustracija // Foto: pixabay.com
Ilustracija // Foto: pixabay.com

U suradnji s Društvom Naša djeca Koprivnica, Grad Koprivnica će i ove godine organizirati božićno darivanje djece rođene od 2004. do 2019. godine, čija su oba roditelja nezaposlena, poljoprivrednici ili umirovljenici, a imaju prebivalište na području Grada Koprivnice, kao i djece korisnika zajamčene minimalne naknade i smještene u udomiteljskim obiteljima na području Grada.

Djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i smještena u udomiteljskim obiteljima bit će pozvana temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica, a upis djece nezaposlenih roditelja, poljoprivrednika i umirovljenika obavljat će se u Gradskoj upravi, Zrinski trg 1, prizemlje, vjenčaona, od 26. studenog do 06. prosinca od 9 do 13 sati uz predočenje sljedeće dokumentacije:

  • Osobnih iskaznica roditelja;
  • Osobne iskaznice, zdravstvene iskaznice, rodnog lista ili drugog dokumenta s datumom rođenja djeteta;
  • Uvjerenja Zavoda za zapošljavanje – za roditelje u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje;
  • Potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – za poljoprivrednike i nezaposlene roditelje koji nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje;
  • Obavijesti o isplaćenoj mirovini za mjesec rujan ili listopad 2019. godine, ili rješenja o mirovini – za roditelje umirovljenike.
Ne propustite: