ODLIČAN USPJEH Đurđevčani Karlo i Luka Sabolić nagrađeni na natječaju Ronnie’s Easter Adventure

Zadatak je bio osmisliti kako će zec Ronnie pronaći izgubljenu mrkvu i to uz pomoć svojeg prijatelja uskršnjeg zeca (Easter Bunny).

Izvor fotografije: Grad Đurđevac

U velikom natječaju Ronnie’s Easter Adventure u organizaciji izdavačke kuće Profil Klett sudjelovali su i učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac – Karlo Sabolić i Luka Sabolić iz 3.d.

Na natječaj je pristiglo čak 750 radova od 1800 učenika iz 160 osnovnih škola diljem Hrvatske, a mali Đurđevčani zasluženo su na popisu 10 nagrađenih digitalnih slikovnica.

Izdavačka kuća Profil Klett organizirala je natječaj Ronnie’s Easter Adventure za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole u kojem su učenici, radeći u paru ili skupinama do četiri učenika, imali zadatak izraditi papirnatu ili digitalnu slikovnicu istoimenog naziva.

Zadatak je bio osmisliti kako će zec Ronnie pronaći izgubljenu mrkvu i to uz pomoć svojeg prijatelja uskršnjeg zeca (Easter Bunny).

Žiri je morao između 750 slikovnica odabrati 10 pobjedničkih u kategoriji papirnatih slikovnica i 10 pobjedničkih u kategoriji digitalnih slikovnica.

Luka i Karlo pokazali su odlične pripovjedačke sposobnosti i to na engleskom jeziku, a najviše iznimno snalaženje na računalu pomoću kojeg su nacrtali sve likove i scene i napisali tekst slikovnice.

Nagrađenu digitalnu slikovnicu možete pogledat i klikom na link.

Ne propustite: