ODLIČNA SEZONA CVETKOVČANA ‘Ispunili smo cilj, obranili smo naslov prvaka i izborili ulazak u viši rang’

Cvetkovčani su za domaće utakmice prijavili stadion u Križevcima, a plan je još za jesenske polusezone, kada se stvore infrastrukturni uvjeti, vratiti se na Stari breg.

Sada već bivši kapetan Tehničara Nikola Grabar s peharom za naslov prvaka i bivšim suigračima // Foto: Zvonimir Markač

Tehničar iz Cvetkovca obranio je naslov prvaka u Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica i od iduće sezone natjecat će se u Trećoj HNL sjever.

Cvetkovčani su za domaće utakmice prijavili stadion u Križevcima, a plan je još za jesenske polusezone, kada se stvore infrastrukturni uvjeti, vratiti se na Stari breg.

No, vratimo se netom završenoj uzbudljivoj sezoni među četvrtoligašima.

Tehničar je prvenstvo osvojio sa 60 bodova, na kraju čak sedam više od drugoplasiranog Papuka iz Orahovice koji nije uspio zadržati formu do kraja sezone.

Cvetkovčani su upisali 18 pobjeda, šest remija i samo dva poraza uz gol-razliku 51:21.

– Ove sezone prvenstvo je bilo možda i najizjednačenije do sada. Nijedna utakmica nije bila jednostavna, a neke su se momčadi odlično pojačale. No, cijelo vrijeme bili smo svjesni svoje kvalitete i nismo nikoga podcjenjivali. U konačnici smo izdržali i na najbolji način odgovorili otporu Papuka. U pojedinim trenucima sezone mučila nas je realizacija, no tada smo odlično odrađivali obrambeni dio, i obratno, i tako se nadopunjavali. Imali smo mnogo problema sa zdravljem, na neke igrače nažalost nismo mogli računati koliko smo htjeli, no izdržali smo i kvaliteta je u konačnici presudila. Što se prvenstva tiče, ispunili smo cilj. Obranili smo naslov i izborili ulazak u viši rang – istaknuo je kapetan Cvetkovčana Nikola Grabar.

Ipak, kako i sam kaže, mogu jedino žaliti za ispadanjem iz Županijskog kupa od Borca iz Imbriovca u polufinalu.

– Ako treba tražiti nešto pozitivno, dali smo sve od sebe u posljednjoj utakmici i pružili jednu od boljih partija ove sezone. Uvijek postoji sljedeća godina za pokušaj boljeg rezultata. Slijede razgovori i dogovori oko budućnosti. Ljeto je dugo, a prije svega potreban je odmor – poručio je Grabar.

Kako je prošla proslava naslova prvaka u Cvetkovcu možete pogledati u nastavku…

[FOTO] FEŠTA NA STAROM BREGU Tehničar iz Cvetkovca slavi obranu naslova prvaka

[FOTO] FEŠTA U CVETKOVCU Brojni navijači slave naslov prvaka Tehničara

Ne propustite: