ODLIČNI REZULTATI Članovi Hrvačkog kluba Ludbreg sudjelovali na natjecanju u Slatini

Ekipu je vodio trener Ignac Horvat koji ističe zadovoljstvo prikazanim svih svojih hrvača na ovom natjecanju.

Foto: HK Ludbreg

Protekle subote članovi Hrvačkog kluba Ludbreg krenuli su u nastavak sezone. Već tradicionalno, prvi turnir u jesenskom dijelu sezone je Slatina Open, međunarodni turnir za mlađe dobne skupine. Ove godine okupilo se 150 mladih hrvačica i hrvača iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

U ženskoj konkurenciji imali su jednu predstavnicu, Sandru Besek, koja je borbu odradila odlično i pobijedila rezultatom 4:0, vrlo dobru hrvačicu koprivničke Podravke. U odlučujućem meču, protiv domaće predstavnice, gdje bi pobjeda značila zlato, imala je dominaciju i u prvoj rundi vodila 2:0, no početkom druge runde jedna nesmotrenost dovodi ju u tuš poziciju iz koje se nije uspjela izvući te na kraju zauzima treće mjesto.

Najmlađi član, Ivan Bačani, ponovo je bio uvjerljiv i suvereno osvojio zlatnu medalju, u finalu pobijedivši čak sedam kilograma težeg protivnika.

Noa Čanaki u prvom kolu dobro se borio i pokušavao izvesti naučene tehnike, no iskuniji protivnik znao je iskoristiti manje greške ludbreškog hrvača i time mu uskratio prolaz dalje.

Rene Dulikravić sa tri pobjede dolazi do finala gdje gubi od odličnog predstavnika iz Pule, u borbi gdje je vodio 6:0, no iz jedne situacije gdje je Rene bio dominantan i trebao završiti borbu tušem u svoju korist, pogriješio je, što je protivnik iskoristio – iz kontra akcije tušira ludbreškog hrvača.

Odličan je bio i Florijan Varović, koji je također došao do finala, nanizavši 3 pobjede protiv vrlo zahtjevnih protivnika. U finalu je ipak ostao sa srebrnom medaljom.

Ekipu je vodio trener Ignac Horvat koji ističe zadovoljstvo prikazanim svih svojih hrvača na ovom natjecanju.

Ne propustite: