ODLIČNI REZULTATI Podravkine hrvačice i hrvači proteklog vikenda osvojili tri zlata, dva srebra i jednu broncu

Konkurenciju je činilo ukupno 145 natjecateljica i natjecatelja iz 27 klubova.

Foto: HK Podravka

Nakon uspješnih nastupa kadeta, starijih djevojčica i dječaka, uspješne su bile i mlađe djevojčice i dječaci na Prvenstvu Hrvatske slobodnim načinom hrvanja protekle subote u Zagrebu, dvorani SŠD “Peščenica”.

Ekipa Podravke predvođena trenerima Ivanom Lončarićem i Sašom Šprem u Koprivnicu se vratila s tri zlata, dva srebra i jednom broncom. Konkurenciju je činilo ukupno 145 natjecateljica i natjecatelja iz 27 klubova, a s dva zlata i dva srebra djevojčice su u ekipnom plasmanu klubova uzele i naslov najbolje ženske ekipe.

Dječaci su s jednim zlatom i jednom broncom te s dva peta mjesta u ekipnom plasmanu bili peti.

Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Mia Maljak u kategoriji do 30 kilograma, dok je prvo mjesto u kategoriji do 40 kilograma osvojila i Jelena Mijatović. Rajna Tot i Jana Ruđicu bile su druge.

Rajna u kategoriji do 44 kilograma, a Jana do 70 kilograma. Kod dječaka najuspješniji bio je Ivan Benko koji je bio prvi u kategoriji do 44 kilograma.

Ivan Čordaš u kategoriji je do 65 kilograma bio treći. Filip Šprem u kategoriji je do 49 kilograma zabilježio tri pobjede i dva poraza, dok je Marko Špernjak nanizao dvije pobjede i dva poraza u kategoriji do 54 kilograma.

Ovaj omjer pobjeda i poraza nije im bio dovoljan za postolje pa su obojica u svojim kategorijama završili na petom mjestu.

Ne propustite: