ODLUKA UPRAVE Radnicima Podravke 1000 kuna neto nagrade za izvrsne poslovne rezultate

Zadovoljan i motiviran radnik ključ je rasta i razvoja kompanije te ćemo nastaviti ulaganja u daljnje poboljšanje njihovog statusa i materijalnih prava – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave.

Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave // Foto: Podravka

Uprava koprivničke Podravke donijela je odluku o isplati nagrade radnicima za povijesno dobre poslovne rezultate u protekloj godini i nastavak uspješnog poslovanja ostvarenjem iznad planskih rezultata u ovoj godini. Radnicima će se, sukladno odluci uprave, isplatiti nagrada u neto iznosu od 1000 kuna.

“Podravka je u 2018. godini ostvarila zacrtane poslovne ciljeve te dodatno poboljšala materijalna prava radnika za što je izdvojeno ukupno 30 milijuna kuna. Tako su već od 1. listopada 2018. godine radnicima s najnižim primanjima ista povećana za oko 1000 kuna neto, a od početka ove godine primjenjuju se za sve radnike Podravke i druge mjere sukladno novom Kolektivnom ugovoru, poput povećanja osnovice plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u 3. mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice”, istaknuli su iz koprivničke kompanije.

Dodaju kako Podravka na ovaj način zahvaljuje svojim radnicima na zalaganju i trudu koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije.

– Poslovna 2018. godina jedna je od najboljih u dugogodišnjoj Podravkinoj povijesti u kojoj smo izvrsnošću u svim poslovnim segmentima i trudom naših radnika ostvarili povijesno dobre poslovne rezultate. Zahvaljujući njima, ovaj trend nastavljen je i u ovoj godini. Važno nam je što smo našim radnicima nakon dugo vremena omogućili bolje radne i materijalne uvjete te ih nagradili i za iskazanu lojalnost našoj kompaniji. Zadovoljan i motiviran radnik ključ je rasta i razvoja kompanije te ćemo nastaviti ulaganja u daljnje poboljšanje njihovog statusa i materijalnih prava – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave.

Ne propustite: