ODRŽANA PROMOCIJA Pred zagrebačkom publikom predstavljena je knjiga Ivana Hodića o Šumariji Đurđevac

"Bila je ovo prezentacija za sve one koji nisu mogli prije nekoliko mjeseci prisustvovati prvoj prezentaciji u Đurđevcu", rekao je autor knjige Ivan Hodić.

Foto: M. Žugec Pavičić // Preuzeto s internetskih stranica Grada Đurđevca

Svojevrsna monografija o šumarstvu u Đurđevcu, “Šumarija Đurđevac – Važna sastavnica hrvatskog šumarstva”, knjiga je za koju je zaslužan đurđevački autor Ivan Hodić.

Promocija knjige u Đurđevcu je održana u travnju, povodom obilježavanja Dana Grada Đurđevca. U rujnu je knjiga predstavljena i ostaloj zainteresiranoj javnosti. Ovog puta je promocija održana u dvorani Jure Petričevića Matice hrvatske, na Strossmayerovom trgu 4, u Zagrebu.

Foto: M. Žugec Pavičić // Preuzeto s internetskih stranica Grada Đurđevca

“Bila je ovo prezentacija za sve one koji nisu mogli prije nekoliko mjeseci prisustvovati prvoj prezentaciji u Đurđevcu”, rekao je autor knjige Ivan Hodić.

O knjizi su govorili predsjednica Odjela za poljodjelstvo Matice Hrvatske Ljiljana Skočić, predsjednik Hrvatskog šumarskog društva Oliver Vlainić, glavni urednik edicije dr. sc. Franjo Maletić i autor knjige, Ivan Hodić.

“U publici je bio i drugi premijer Vlade Republike Hrvatske, Josip Manolić, koji nije skrivao zadovoljstvo s knjigom o đurđevačkoj šumariji i šumarima, a koju je već ranije pregledao i dijelom pročitao”, naglasio je autor Hodić.

U knjizi “Šumarija Đurđevac – Važna sastavnica hrvatskog šumarstva”autor odabirom tema potvrđuje da je Šumarija Đurđevac u struci poznata ne samo po svojim prirodnim posebnostima, nego i kao rasadnik educiranih, kvalitetnih kadrova.

Foto: M. Žugec Pavičić // Preuzeto s internetskih stranica Grada Đurđevca
Ne propustite: