ODRŽAVA SE JOŠ JEDNA AKCIJA Evo kada i gdje možete ostaviti donacije za Socijalnu samoposlugu

Svi koji žele donirati hranu, higijenske potrepštine ili odjeću, a sutra ne mogu doći u Supernovu, svoje donacije mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu, u trgovačkom centru Supernova u Koprivnici. Vrijedni volonteri će od 9 do 13 sati kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nedostaju konzerve, juhe, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Svi oni koji mogu nešto donirati, svojom donacijom pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Svi koji žele donirati hranu, higijenske potrepštine, a sutra ne mogu doći u Supernovu, svoje donacije mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Ne propustite: