Ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Odvjetništvo podnijelo žalbu na uvjetnu presudu već osuđivanog koprivničkog dilera kokaina, traže zatvor

Okrivljenik je proglašen krivim da je tijekom 2019. godine u Koprivnici i okolnim mjestima, u najmanje deset navrata prodavao ili davao na konzumaciju drogu kokain većem broju osoba

Preporučujemo

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je 27. srpnja podnijelo žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Koprivnici kojom je hrvatski državljanin (1988.) oglašen krivim zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i osuđen uvjetnom osudom uz utvrđenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i rok kušnje od četiri godine.

Okrivljenik je proglašen krivim da je tijekom 2019. godine u Koprivnici i okolnim mjestima, u najmanje deset navrata prodavao ili davao na konzumaciju drogu kokain većem broju osoba.

Žalba je podnesena zbog odluke o kazni jer državno odvjetništvo smatra kako je uvjetna osuda potpuno neprimjerena i neprihvatljiva sankcija za osobu koja je već bila osuđena za počinjenje teškog kaznenog djela i koja je u duljem razdoblju prodavala i davala na konzumaciju tešku drogu. U žalbi je predloženo da se okrivljeniku izrekne bezuvjetna kazna zatvora.

Najnovije objave