OMLADINAC HEREŠIN Mark Bartolić: Dovođenjem Hajdukovića prijelazni rok za nas je završen

Planova i ciljeva u smislu plasmana nema. Želja mi je da se što više radi i trenira te da se pripremamo iz utakmice u utakmicu pa ćemo nakon svega zbrajati što smo postigli – istaknuo je Bartolić, čija momčad u subotu s početkom u 18 sati u prijateljskoj utakmici gostuje u Močilama.

Predsjednik Omladinca Jedvaj i Hajduković // Foto: Facebook NK Omladinac Herešin
Predsjednik Omladinca Jedvaj i Hajduković // Foto: Facebook NK Omladinac Herešin

Nogometaši Omladinca iz Herešina u trenažnom su procesu već dva tjedna, ekipa je kompletirana, a prema riječima trenera i igrača Marka Bartolića ostaje im da se što bolje spreme za prvenstvo koje će biti veoma zahtjevno zbog velikog broja kvalitetnih klubova.

Prošloga tjedna Herešinčani su zaključili prelazni rok, a posljednje pojačanje je Mateo Hajduković, igrač koji se vratio u Herešin nakon jedne sezone provedene u Panoniji iz Peteranca.

Mateo Hajduković // Foto: Facebook NK Omladinac Herešin
Mateo Hajduković // Foto: Facebook NK Omladinac Herešin

– U klubu su me izabrali za trenera tako da sada praktički obnašam dvije funkcije. Mogu reći da je prijelazni rok za nas završen. Doveli smo kvalitetne igrače i sada nam jedino ostaje da se što bolje pripremimo za prvenstvo. Treniramo već drugi tjedan i za sada sve ide prema planu – obavijestio nas je trener i igrač Omladinca, Mark Bartolić.

Prošlog vikenda Herešinčani su gostovali u Mađarskoj kod ekipa Laboda te su s uvjerljivih 8:2 svladali gostoljubive domaćine. Po dva pogotka zabili su Mateo Hajduković, Karlo Šepec i Alen Renić dok su jednom mrežu domaćina pogađali Nikola Bos i Marin Blažeković.

Iako su u Omladincu odradili odlične transfere te je momčad spremna napasti sam vrh, trener Bartolić smiruje strasti rekavši da u novoj sezoni nema nikakvih rezultatskih imperativa.

– Planova i ciljeva u smislu plasmana nema. Želja mi je da se što više radi i trenira te da se pripremamo iz utakmice u utakmicu pa ćemo nakon svega zbrajati što smo postigli – završio je Bartolić, čija momčad u subotu s početkom u 18 sati u prijateljskoj utakmici gostuje u Močilama.

Ne propustite: