OSIJEK PROSUO POBJEDU PROTIV VARAŽDINA Predsjednik kažnjava cijelu momčad, a vi možete do njihova novca

Kako kažu u klubu, prema transparentnim kriterijima vezano za dragocjenost projekta lokalnoj zajednici bit će odabran i financiran ili sufinanciran jedan projekt koji će pratiti na njihovim kanalima.

Osijek i Varaždin odigrali su bez pobjednika // Foto: Facebook NK Varaždin

Imao je Osijek 2:0 protiv Varaždina do 89. minute u nedjeljnoj utakmici Prve HNL u Gradskom vrtu, a onda je neshvatljivo primio dva do kraja i prosuo pobjedu protiv novaka u ligi.

Takav rasplet događaja nije najbolje sjeo predsjedniku bijelo-plavog kluba Ivanu Meštroviću koji je odlučio kazniti cijelu momčad, a novac će dodijeliti za projekt Osječana, pišu 24sata.

Kako do novca? Osijek je pozvao sve sugrađane i simpatizere kluba da se pisanim putem prijave s opisom projekta na kojem rade i kojem bi dobro došla financijska podrška. Prijava treba sadržavati informaciju o projektu (opis i status), problemu za koji trebaju sredstva, traženi iznos i plan kako će ih utrošiti. Osim toga, trebaju navesti i zašto navijaju za Osijek.

Prijave su otvorene od 16. do 30. rujna i primaju se na e-mail marketing@nk-osijek.hr uz predmet “Kaznom do nagrade!”. Kako kažu u klubu, prema transparentnim kriterijima vezano za dragocjenost projekta lokalnoj zajednici bit će odabran i financiran ili sufinanciran jedan projekt koji će pratiti na njihovim kanalima.

Ne propustite: