Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Osmero mladih koji su život izgubili u novogodišnjoj noći kraj Posušja ugušili su se ugljičnim monoksidom

Žana Pavković, Marija Pavković i Stipe Pavković, Ivan Miličević, Mia Soldo, Stipe Romić, Mirela Rezo i Stjepan Jukić rođeni su 2001. godine

- Advertisement -

U nezapamćenoj tragediji u BiH je u novogodišnjoj noći kraj Posušja preminulo osmero mladih. Rezultati analize krvi sada su potvrdili da je koncentracija ugljičnog monoksida bila smrtonosna, pišu 24sata.

Osmero mladih u novogodišnjoj noći ugušilo se od otrovnih plinova. Tragedija se dogodila dok su mladi iz mjesta Rakitno i Posušja čekali Novu godinu. Žana Pavković, Marija Pavković i Stipe Pavković, Ivan Miličević, Mia Soldo, Stipe Romić, Mirela Rezo i Stjepan Jukić rođeni su 2001. godine. Preminule četiri djevojke i četiri mladića pronašli su ljudi iz susjedne vikendice koji su s njima slavili Novu godinu, ali su otišli na spavanje u drugu kuću.

Istražitelji vjeruju da je uzrok smrti osmero mladih iz Posušja ugljični monoksid iz agregata za struju koji je radio u pomoćnoj prostoji vikendice koja je bila uz prostoriju gdje su mladi boravili i na kojoj je prozor bio otvoren.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti