PA VI RADITE Ovi ljudi po objavi na Instagramu zarađuju i po nekoliko milijuna kuna

Na prvom se mjestu našla najmlađa milijarderka svijeta, Kylie Jenner. Ova dama bujnih oblina za svaku svoju objavu dobije 1,2 milijuna dolara ili blizu osam milijuna kuna.

Kylie Jenner // Foto: Instagram

Mnoge svjetske zvijezde ne zarađuju milijunske iznose samo snimanjem filmova i pjevanjem, već i objavama na Instagramu. Za to im treba vrlo malo vremena, a zgrću bogatstvo.

Iznosi koje “celebovi” dobivaju za objavu na Instagramu kojom nekoga ili nešto reklamiraju vrtoglavi su, a sada je objavljena i lista onih koji s obzirom na svoju slavu i broj pratitelja najviše zarađuju, piše Dnevnik.hr.

Na prvom se mjestu našla najmlađa milijarderka svijeta, Kylie Jenner. Ova dama bujnih oblina za svaku svoju objavu dobije 1,2 milijuna dolara ili blizu osam milijuna kuna. S obzirom na to da nekada po danu ima i više objava, iznos zarade se penje u nevjerojatne visine.

Druga je Ariana Grande, koja svaku svoju objavu naplati sočnih 996.000 dolara. 26-godišnjakinja sitnog stasa gotovo je cijeli život miljenica publike, a na Instagramu je prati 159 milijuna ljudi. Njezin Instagram gotovo je u potpunosti crno-bijeli, a najčešće dijeli selfije.

Christiano Ronaldo, najuspješniji nogometaš svijeta, treći je na listi sa zaradom od 975.000 dolara po objavi na Instagramu.

Iako bi ju mnogi očekivali vidjeti kao apsolutnu pobjednicu ove liste, Kim Kardashian našla se na četvrtom mjestu. Kim na objavama fotki sebe i svoje slavne obitelji tako zarađuje i po 910.000 dolara, a već se treću godinu zaredom nalazi pri samom vrhu liste.

Peta je Selena Gomez, koja je donedavno bila najpraćenija zvijezda Instagrama, no očito joj je popularnost malo opala. Ipak, iako nije to ono što je nekad bilo, Selena ubire finu zaradu od oko 886.000 dolara po objavi.

Među top deset na listi su se još našli i Dwayne Johnson, Beyonce, Taylor, Neymar da Silva Santos Junior i Justin Bieber.

Naših hrvatskih “celebova” nema ni na tapeti…

Ne propustite: