PAN LJETNA LIGA KOPRIVNICA Danas se igraju četvrtfinala, a poznati su i detalji subotnje završnice

Turnir se igra na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona 'Ivan Kušek Apaš' u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan. Nagrada za pobjedničku momčad je 20.000 kuna.

Stigli smo i do četvrtfinala Pan Ljetne lige Koprivnica 2019. Borba za plasman u polufinale slijedi večeras, no prije toga će zaostalu utakmicu iz skupine A odigrati Vintage Bar i Klikaj.hr.

Trenutačno je na ljestvici skupine A vodeći Klikaj.hr, kojem bi i bod bio dovoljan za prvo mjesto. Vintage Bar samo pobjedom može do jedinice, koja donosi utakmicu stanke i dvoboj sa zagrebačkom Meteorom futsal u četvrtfinalu. Drugoplasirani ide na Robin markete 0-24 u prvom četvrtfinalu.

Prije četvrtfinalnih dvoboja, svoje će nogometno umijeće predstaviti limači Slavena Belupa u revijalnoj utakmici.

Derbi večeri odigrat će dvostruki branitelj naslova, zagrebačka momčad s domaćim sponzorom Jelena Trade, i Garanta, ekipa koja okuplja neke od najboljih nogometaša s koprivničkog područja.

Posljednji četvrtfinalni susret odigrat će Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija i lanjski doprvak CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba.

Donacija za ulaz na četvrtfinale je simboličnih 10 kuna. Velika završnica na rasporedu je sutra, uz izravni prijenos posljednje dvije utakmice na Sportskoj televiziji.

Turnir se igra na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan. Nagrada za pobjedničku momčad je 20.000 kuna.

RASPORED – PETAK, 5. SRPNJA

19.45 Vintage Bar – Klikaj.hr (skupina A)

20.20 Revijalna utakmica limača Slavena Belupa

ČETVRTFINALE

20.40 Robin marketi 0-24 – A2 (III.)

21.30 MNK Meteora futsal – A1 (II.)

22.20 Jelena Trade – Garanta (I.)

23.00 Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba (IV.)

SUBOTA, 6. SRPNJA – ZAVRŠNICA

POLUFINALE

18.00 Pobjednik I. – Pobjednik II. (A)

19.00 Pobjednik III. – Pobjednik IV. (B)

20.00 Revijalna utakmica: Selekcija županijskih igrača – SOCCA malonogometna reprezentacija Hrvatske

ZA TREĆE MJESTO

21.00 Poraženi A – Poraženi B (Sportska TV)

FINALE

22.00 Pobjednik A – Pobjednik B (Sportska TV)

Izvor: KURS

Ne propustite: