PAN LJETNA LIGA KOPRIVNICA MOD, Jelena Trade, Garanta i MNK Klub 75 Kotoriba u lovu na 20.000 kuna, evo rasporeda završnice

Najbolji igrač, vratar i strijelac bit će nagrađeni trofejima te umjetničkim slikama poznatog koprivničkog slikarskog para Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Detalj s utakmice Jelena trade i Replay // Foto: Karim Jarnjak (KURS)
Detalj s utakmice Jelena trade i Replay // Foto: Karim Jarnjak (KURS)

U četvrtak su odigrane utakmice četvrtfinala Pan Ljetne lige Koprivnica 2018. Za naslov pobjednika i nagradu od 20.000 kuna u ponedjeljak će se boriti MOD, Jelena Trade, Garanta i MNK Klub 75 Kotoriba.

Veliko iznenađenje priredila je momčad MNK Klub 75 Kotoriba, koja je u posljednjoj utakmici pod jakom kišom s 5:3 svladala lanjskog finalista Superprint, a svih pet pogodaka za Međimurce postigao je Nikola Golenja.

MOD je golom Kovača u posljednjoj sekundi svladao Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048 rezultatom 4:3.

Prošlogodišnji pobjednik Jelena Trade nije imao problema protiv momčadi CB Replay Križevci, slavio je s 3:1, dok je najuvjerljiviju pobjedu u četvrtfinalu ostvarila Garanta koja je s 9:1 nadvisila WDF Ludbreg.

Polufinale i finale igrat će se u ponedjeljak, 9. srpnja uz prijenos sve četiri utakmice u programu Sportske televizije. Najbolji igrač, vratar i strijelac bit će nagrađeni trofejima te umjetničkim slikama poznatog koprivničkog slikarskog para Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održava se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan.

REZULTATI ČETVRTFINALA (četvrtak, 5. srpnja)

MOD – Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048  4:3

(Kovaček, Šimunić, Njegač, Kovač / Herent, Poldrugač, Pjetri)

Jelena Trade – CB Replay Križevci 3:1

(Toth 2, El Saleh / Tihelka)

WDF Ludbreg – Garanta 1:9

(B. Vručina / Starčević 2, Matković 2, Obšivač 2, Ivanušić 2, Ceraj)

Superprint – MNK Klub 75 Kotoriba 3:5

(Rac 2, Sesar / Golenja 5)

STRIJELCI

5 – Golenja (MNK Klub 75 Kotoriba)

2 – Starčević, Matković, Obšivač, Ivanušić (Garanta), Toth (Jelena Trade), Rac (Superprint)

1 – Šimunić, Njegač (MOD), Herent, Poldrugač, Pjetri (Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048), El Saleh (Jelena Trade), Tihelka (CB Replay Križevci), B. Vručina (WDF Ludbreg), Ceraj (Garanta), Sesar (Superprint), Kovaček, Kovač (MOD)

ZAVRŠNICA: PONEDJELJAK, 9. SRPNJA (Prijenos na Sportskoj televiziji)

18.10 Polufinale: MOD – MNK Klub 75 Kotoriba

19.00 Polufinale: Jelena Trade – Garanta

20.00 Revijalna utakmica veterana: CB Active – CB Loop

21.00 Utakmica za treće mjesto

21.50 Finale

Izvor: KURS

Ne propustite: