PAO JE DOGOVOR Koprivnička Norijada trajat će tri dana na dvije lokacije

Nakon nekoliko ponuđenih opcija, u rekordno kratkom vremenu dogovoreno je da će Norijada trajati ukupno tri dana na dvije lokacije.

Foto: Grad Koprivnica

Povodom organiziranja tradicionalne Norijade na kraju srednjoškolskog obrazovanja, gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić i zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž, održali su sastanak s predstavnicima maturanata i ravnateljima škola.

“Iskoristio bih priliku da vam u svoje osobno i u ime cijele Gradske uprave zaželim puno sreće i uspjeha povodom kraja jedne etape vašeg života te da upišete željene fakultete ili da u što kraćem roku nađete dobro plaćen posao i da nam ostanete u Koprivnici”, izjavio je gradonačelnik Jakšić u uvodnom obraćanju.

Nakon nekoliko ponuđenih opcija, u rekordno kratkom vremenu dogovoreno je da će Norijada trajati ukupno tri dana na dvije lokacije.

Bašća će spremna dočekati maturante 20. i 21. svibnja s osiguranim velikim šatorom i gastronomskom ponudom, zaštitarskom i hitnom službom, policijom i osiguranim sanitarnim čvorovima. Tijekom dvije večeri maturante će zabavljati DJ uz prethodno dogovorenu “play listu”.

Koprivnički klub Hollywood 22. svibnja će ugostiti maturante na završni dan “Norijade”, prilikom čega će biti otvoren i novouređeni prostor s kojim se kapacitet kluba povećava na 800 osoba.

“Moram vam još samo reći da se dobro “istulumarite” jer vam se u ovom životnom razdoblju neke stvari još mogu progledati kroz prste, a kasnije znate i sami”, zaključio je gradonačelnik Jakšić.

Postignutim brzim dogovorom bio je zadovoljan i ravnatelj Gimnazije “Fran Galović” Vjekoslav Robotić.

“Zahvalio bih se Gradu Koprivnici na prijemu i što svake godine na jedan demokratski način osigura raspravu oko dogovaranja termina i programa “Norijade”. Isto tako zahvala što se prema svim srednjoškolcima Grad odnosi jednako te sam uvjeren, da će kao i svake godine do sada, ovi mladi ljudi opravdati povjerenje svojim uzornim ponašanjem koje ste im dali”, istaknuo je ravnatelj Robotić.

Sastanku su prisustvovali i ravnateljica Srednje škole Manuela Gregurić i ravnatelj Obrtničke škole Zlatko Martić.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Ne propustite: