PAŽNJA, PAŽNJA, PAŽNJA Od subote nova regulacija prometa u Ulici Čarda u Koprivnici

"Uvođenje nove regulacije je nastavak projekta izgradnje spojne ceste između Peteranske ceste i Ulice Čarda u Koprivnici. Molimo sve sudionike za oprez prilikom prometovanja predmetnim ulicama", ističu iz gradske uprave.

Od subote, 14. srpnja, važit će nova regulacija prometa u Ulici Čarda u Koprivnici.

“Nova prometna regulacija odnosi se na ukidanje raskrižja Ulice Čarda, Peteranske ceste i Ulice Mihovila Pavleka Miškine. Odnosno, ulaz za motorna vozila u Ulicu Čarda iz smjera Peteranske ceste i Ulice Mihovila Pavleka Miškine bit će onemogućen. Isti je osiguran preko novoizgrađenog kružnog toka na Peteranskoj cesti i spojnoj prometnici između Peteranske ceste i Ulice Čarda. Postavljanjem nove regulacije prometa dio Ulice Čarda od raskrižja s novom spojnom cestom do raskrižja s Peteranskom cestom postat će slijepi odvojak”, istaknuli su iz gradske uprave.

Nova regulacija prometa bit će organizirana postavljanjem prometne signalizacije i prometne opreme (razdvajajuće ograde) sukladno prometnom elaboratu za koji su ishođene sve potrebne suglasnosti MUP-a i Hrvatskih cesta.

“Uvođenje nove regulacije je nastavak projekta izgradnje spojne ceste između Peteranske ceste i Ulice Čarda u Koprivnici. Molimo sve sudionike za oprez prilikom prometovanja predmetnim ulicama”, zaključili su iz gradske uprave.

Ne propustite: