PAŽNJA Zbog polumaratona u Križevcima i Kalniku posebna regulacija prometa na Praznik rada

"Tijekom održavanja maratona na relaciji Križevci –Sveta Helena –Žibrinovec –Dedina –Kamešnica -Kalnik promet vozila odvijat će se usporeno te molimo sve sudionike u prometu da poštuju upute policijskih službenika i prometnih radara, smanje brzinu kretanja svog vozila i ne vrše pretjecanje sudionika polumaratona", ističu iz policije.

Ilustracija // Foto: Zvonimir Markač

U organizaciji Zajednice športskih udruga grada Križevaca na Praznik rada, u srijedu, održat će se 10. županijski polumaraton “Križevci –Kalnik ’19 -KTC”.

Zbog toga će privremeno biti zatvoren promet na Trgu Josipa Juraja Strossmayera u Križevcima od 8 do 10 sati i javna cesta ŽC 2138 (Kalnik –Selanec –D-22) od raskrižja sa LC 26003 do parkirališta podno Kalnika od 10 do 13 sati.

“Tijekom održavanja maratona na relaciji Križevci –Sveta Helena –Žibrinovec –Dedina –Kamešnica -Kalnik promet vozila odvijat će se usporeno te molimo sve sudionike u prometu da poštuju upute policijskih službenika i prometnih radara, smanje brzinu kretanja svog vozila i ne vrše pretjecanje sudionika polumaratona”, ističu iz policije.

Ne propustite: