Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Pijan automobilom udario dječaka i pobjegao s mjesta nesreće

Dječak je uslijed udara odbačen van kolnika na zelenu površinu sa sjeverne strane kolnika te je ozlijeđen, a medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 17.30 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu ozlijeđen je 13-godišnji dječak.

“Vozač (59) je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,79 promila Varaždinskom ulicom iz smjera Varaždina u smjeru Petrijanca. U jednom je trenutku vozilom sišao van prometne trake u desno, na biciklističku traku, uz sjeverni rub kolnika te prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u 13-godišnjeg pješaka koji se kretao biciklističkom trakom iz suprotnog smjera”, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Dječak je uslijed udara odbačen van kolnika na zelenu površinu sa sjeverne strane kolnika te je ozlijeđen, a medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Nakon prouzročene prometne nesreće 59-godišnjak je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju niti pružio pomoć unesrećenom dječaku.

Isti je naknadno, oko 19.20 sati, pronađen od strane policajaca te je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti