Srijeda, 6. srpnja 2022.

Pijan napravio cijeli niz prekšaja, prijeti mu 62.000 kuna kazne, zatvor i dvije godine bez vozačke

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 48-godišnjak je doveden u Policijsku postaju Novi Marof i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola

Preporučujemo

U nedjelju oko 18.15 sati u Vrtlinovcu policajci su zaustavili teretno vozilo bez registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 1,58 promila upravljao 48-godišnjak.

Također, utvrđeno je da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje te da je vozilo neregistrirano i neosigurano.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 48-godišnjak je doveden u Policijsku postaju Novi Marof i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Protiv njega će se Općinskom sudu u Varaždinu podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja. Za iste mu prijeti novčana kazna u iznosu do 62.000 kuna i kazna zatvora do 60 dana te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju do 24 mjeseca, od dana kada i ako položi vozački ispit, a po pravomoćnosti odluke o prekršajima i određivanje 12 negativnih prekršajnih bodova.

- Advertisement -

Najnovije objave