Petak, 1. srpnja 2022.

Pijani mladi vozač teško ozlijedio ženu na mopedu

Zbog izazivanja prometne nesreće okrivljeni mladi vozač je uhićen, te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske

Preporučujemo

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 19. lipnja oko 18.30 sati u Hrženici, teško je ozlijeđena 41-godišnja žena.

Kako je izvijestila varaždinska policija, u svojstvu mladog vozača pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.05 promila osobnim vozilom je upravljao 22-godišnjak koji je kriv za nesreću.

Vozio se Varaždinskom ulicom iz smjera Hrastovljana u smjeru Svetog Đurđa. Izlaskom iz zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila i izgubio je nadzor nad upravljačem, te je prešao na suprotnu stranu gdje je udario u moped kojim je upravljala 41-godišnjakinja.

Uslijed udara mopedistica je zadobila teške ozljede, te je prevezena u varaždinsku Opću bolnicu gdje joj je pružena medicinska pomoć.

Zbog izazivanja prometne nesreće okrivljeni mladi vozač je uhićen, te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

U vrijeme očevida promet je bio zatvoren za sva vozila, te se odvijao obilaznim pravcima od 19 do 22 sata, doznaje se u policiji.

- Advertisement -

Najnovije objave