Utorak, 18. siječnja 2022.

Pijani mladić BMW-om sletio s ceste pa ‘pokosio’ autobusnu stanicu i ogradu

Iako je nesreća izazvala popriličnu materijalnu štetu, vozač je prošao bez težih tjelesnih ozljeda, a na njegovom osobnom vozilu nedostaju kotači

Preporučujemo

U petak u 22.7 sati Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći u Belici, pišu Međimurske novine.

Vozač je svojim osobnim vozilom ‘pokosio’ autobusnu stanicu i uništio ogradu. Od susjede koja je prva izašla na ulicu nakon što je čula veliku buku i tresku Međimurske novine su doznale da se automobil koturao i okretao sigurno pedeset metara nakon čega je mladić iz BMW-a za kojeg susjeda kaže da stanuje u Belici izašao neozlijeđen, ali vidno u šoku. Automobil je, kaže, bio potpuno uništen.

Prometna nesreća u Belici
Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

Kako doznaju Međimurske novine, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom zbog čega je sletio s kolnika te se zaletio u autobusnu stanicu i nakon toga u betonsku ogradu. Nesreći je najvjerojatnije kumovao alkohol, jer je kod vozača izmjereno 1,79 promila alkohola u krvi.

Iako je nesreća izazvala popriličnu materijalnu štetu, vozač je prošao bez težih tjelesnih ozljeda, a na njegovom osobnom vozilu nedostaju kotači, pišu Međimurske novine.

- Advertisement -

Najnovije objave