Subota, 21. svibnja 2022.

Pijani muškarac skrivio tešku prometnu nesreću, 26-godišnji mladić teško ozlijeđen

39-godišnjak je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila, a ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok

Preporučujemo

Policijska uprava krapinsko-zagorska izvijestila je javnost o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 4. prosinca, oko 18 sati u Mokricama na DC1.

Naime, do prometne nesreće došlo je na način što 39-godišnji državljanin Slovenije upravljajući osobnim vozilom brzinu kretanja vozila nije prilagodio uvjetima na kolniku te stanju prometa ispred sebe, prilikom čega je došlo do udara u osobno vozilo koje se kretalo ispred, a kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin te slijetanja vozila van kolnika u kanal i prevrtanja na krov.

Kako je priopćila Policijska uprava krapinsko-zagorska, daljnjim nadzorom utvrđeno je kako je 39-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok i utvrđeno je kako je 26-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, a 33-godišnji putnik u vozilu 26-godišnjaka, zadobio je lakše tjelesne ozljede, stoji u izvješću PU krapinsko-zagorske.

- Advertisement -

Najnovije objave