Utorak, 24. svibnja 2022.

Pijani vozač BMW-a skrivio nesreću pa udario vozača drugog automobila, s kompićem ga je nastavio još i vrijeđati

Nakon prometne nesreće došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način od strane 36-godišnjeg vozača i 33-godišnjaka

Preporučujemo

Policija je izvijestila javnost o prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18.25 u Ulici Braće Radić u Svetom Ivanu Žabnu.

Vozač (36) upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,17 promila osobnim automobilom BMW križevačkih registarskih oznaka u smjeru Bjelovara te je uslijed nepropisne vožnje stražnjim djelom automobila udario u prednji desni dio osobnog automobila Ford bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji se nalazio na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja BMW-a.

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, 36-godišnjak koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nakon prometne nesreće, oko 18.30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način od strane 36-godišnjeg vozača i 33-godišnjaka.

Naime, 36-godišnjak je fizički napao 51-godišnjeg vozača. Udario ga je dlanom u predjelu lica te ga pokušao izvući iz automobila nakon čega ga je zajedno sa 33-godišnjakom vrijeđao raznim pogrdnim riječima, dok je 36-godišnjak nogom razbio staklo na zadnjim vratima Forda.

Zatim se 51-godišnjak udaljio automobilom na benzinsku postaju gdje su dvojica muškaraca došli za njim te ga ponovno vrijeđali raznim pogrdnim riječima.

Protiv 36 i 33-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, stoji u policijskom priopćenu.

- Advertisement -

Najnovije objave