Utorak, 6. prosinca 2022.

Pijani vozač na raskrižju u Koprivnici prošao kroz crveno i skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

Oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je Trgom bana Josipa Jelačića iz smjera kneza Domagoja upravljala 19-godišnja vozačica

Preporučujemo

Policija je izvijestila javnost o detaljima prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 19.45 sati u Koprivnici.

Naime, 38-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Chevrolet koprivničkih registarskih oznaka krećući se Trgom dr. Tomislava Bardeka u smjeru semaforiziranog raskrižja s Trgom bana Josipa Jelačića.

Dolaskom do raskrižja u vrijeme kada je za njegov smjer bilo upaljeno crveno svjetlo bez zaustavljanja je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je Trgom bana Josipa Jelačića iz smjera kneza Domagoja upravljala 19-godišnja vozačica, a koja je ušla u raskrižje kada je za njezin smjer bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu i skretala u lijevo prema Trgu dr. Tomislava Bardeka, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila, a vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen.

Bio je pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je alkotestiranje te je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak, stoji u izvješću PU koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti