Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Pijanog mladića policajci zaustavili u Sesvetama Ludbreškim, nema što mu nisu ‘našli’

Prijeti mu novčana kazna u iznosu do 62.000 kuna i kazna zatvora do 60 dana te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju do 12 mjeseci...

Preporučujemo

Policija je izvijestila kako je u srijedu u 23.20 sati u Sesvetama Ludbreškim zaustavljeno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao 24-godišnjak.

Utvrđeno je da je vozilu isteklo važenje prometne dozvole i osnovno osiguranje vozila te da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, nesavjesni mladić je doveden u Policijsku postaju Ludbreg i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Protiv njega će se Općinskom sudu u Varaždinu, prekršajnom odjelu, podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Prijeti mu novčana kazna u iznosu do 62.000 kuna i kazna zatvora do 60 dana te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju do 12 mjeseci, a koja mjera će se izvršiti nakon polaganja vozačkog ispita.

Po pravomoćnosti odluke o prekršajima odredit će mu se i 12 negativnih prekršajnih bodova.

- Advertisement -

Najnovije objave