PLESNI FESTIVAL Ludbreg u subotu postaje rasplesani grad

Osmišljen je s ciljem popularizacije plesa u aktivnostima djece i mladih i s godinama je postao jedan od najvećih mitinga mladih plesača na području sjeverozapadne Hrvatske.

Ilustracija // Foto: Grad Koprivnica

U subotu će se u sportskoj dvorani Ludbreg održati 6. festival plesa “LUDANCE – Ludbreg pleše”. Festival počinje u 17 sati, a održava se u organizaciji KUD-a “Anka Ošpuh”. Osmišljen je s ciljem popularizacije plesa u aktivnostima djece i mladih i s godinama je postao jedan od najvećih mitinga mladih plesača na području sjeverozapadne Hrvatske.

” ‘LUDANCE’ je od početka bio prepoznat kao zanimljiv, a stigli smo sretno i do njegovog šestog izdanja. Ove godine okupili smo rekordan broj izvođača. Uz naših šest grupa iz KUD-a, nastupit će još 12 gostujućih grupa, tako da ćemo ove subote u dvorani vidjeti preko pet stotina djece i mladih”, rekla jedna od voditeljica ludbreških plesnih skupina Ana Katalenić.

Očekuje se i brojna publika, a organizatori će se i ovaj put potruditi da atmosfera bude vesela, razigrana i puna pozitivne energije.

U programu sudjeluju: Plesna skupina (PS) “G&B” Osnovne škole Martijanec, PS “JABUČICE” Osnovne škole Martijanec, PS “M-FIT” Novi Marof, PS “JUMP“ Koprivnica, PS “ZEMLJA SREĆE” Varaždin, Udruga “BALANS CODE” Sveta Nedelja, Plesni klub “PLAN B“ Varaždin, PS “SPINBOX“ Novi Marof, PS “VIVONA“ Čakovec, LUDBREŠKE MAŽORETKINJE, PMS “LENA“ Varaždin, SPK “Valcer” Varaždin i sve plesne grupe KUD-a “Anka Ošpuh”.

Ne propustite: