POBJEDA ZA POBJEDOM Mladi koprivnički atletičari odradili drugo kolo HALS-a, limači i mlade kadetkinje u vodstvu

Limače su predstavljali Lukas Petrić, Ivan Bebek, Petar Jagić, Luka Kolonić, Jakov Jurić, Sven Džendžo i Petar Slavinić.

Foto: AK Koprivnica

Atletski klub Koprivnica nastupila je u nedjelju na drugom kolu HALS-a u Varaždinu, a najuspješniji bili su limači, osvojivši 177 bodova, te mlađe kadetkinje, koje su uzele 185 bodova.

Obje dobne kategorije Koprivnice nakon dva odrađena kola drže prva mjesta.

Limače su predstavljali Lukas Petrić, Ivan Bebek, Petar Jagić, Luka Kolonić, Jakov Jurić, Sven Džendžo i Petar Slavinić.

Najuspješniji bio je Džendžo, osvojivši prvo mjesto u utrci na četiristo metara. Petrić je na šeszdeset metara i skoku u dalj bio drugi, a Jurić u bacanju vortexa treći. Štafera 4X60 metara u sastavu Kolonić, Jagić, Bebek i Jurić bila je druga.

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Anja Slavinić, Rajna Perošić, Marija Gašparić, Elena Ožegović i Josipa Mikulec.

Anja Slavinić bila je prva u utrci na sto metara, ali i druga u bacanju vortexa, odmah iza svoje kolegice Josipe Mikulec.

126 bodova i peto mjesto osvojile su limačice. Sastav su činile Dora Lovrinović, Lana Gašparić, Matea Cenko, Ivana Cenko i Ema Mihac.

Lovrinović je bila najbolja na šezdeset metara i u skoku u dalj, dok je Matea Cenko osvojila drugo mjesto na četiristo metara. Ivana Cenko bila je treća u bacanju vortexa.

Spomenimo i kako je Petar Cenko nastupio u utrci na šesto metara kod mlađih kadeta, a mlađi junior Albert Rušak na osamsto je metara bio drugi, srušivši svoj osobni rekord.

Ne propustite: