Petak, 1. prosinca 2023.

Podignuta optužnica: u krvavom obračunu nožem napao petoricu mladića

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo 23-godišnjaku istražni zatvor

- Advertisement -

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podiglo pred tamošnjim Županijskim sudom optužnicu protiv državljanina Sjeverne Makedonije zbog počinjenih kaznenih djela pokušaja ubojstva i četiri pokušaja teške tjelesne ozljede.

Okrivljenog 23-godišnjaka se optužnicom tereti da je 28. travnja ove godine oko 3 sata na ulici u centru Varaždina, s ciljem da usmrti svog vršnjaka, zadao mu dva uboda nožem u tijelo i nanio mu osobito tešku ozljedu, a smrtna je posljedica izbjegnuta hitnom medicinskom intervencijom.

Okrivljenog 23-godišnjaka tereti se da je istom prilikom nožem zadao više uboda i reznih rana još četvorici muškaraca u dobi od 22 do 25 godina i nanio im tjelesne ozljede.

- Advertisement -

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo 23-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti