Petak, 24. ožujka 2023.

Podignuta optužnica za ubojstvo i pokušaj ubojstva na tržnici u Zagrebu

Došlo je do naguravanja i fizičkog sukoba te je 49-godišnjak vojnim nožem jednom od njih, u cilju da ga usmrti, zadao osobito tešku tjelesnu ozljedu (ubodne rane u predjelu prsnog koša i abdomena) od kojih je muškarac preminuo na mjestu događaja...

Preporučujemo

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je pred Županijskim sudom u Zagrebu optužnicu protiv 49-godišnjaka zbog ubojstva i pokušaja ubojstva.

Optužnicom se tereti da je 27. listopada 2020. oko 21.25 sati u Zagrebu, u Vrapčanskoj 3, započeo verbalnu prepirku s dvojicom poznanika s prostora tržnice Vrapče za koje je sumnjao da su pronašli i neovlašteno koristili njegovu kreditnu karticu.

Došlo je do naguravanja i fizičkog sukoba te je 49-godišnjak vojnim nožem jednom od njih, u cilju da ga usmrti, zadao osobito tešku tjelesnu ozljedu (ubodne rane u predjelu prsnog koša i abdomena) od kojih je muškarac preminuo na mjestu događaja.

Okrivljenika se tereti i da je drugom poznaniku, u namjeri da ga liši života, istim nožem zadao reznu ranu na vratu ispod brade i tako nanio tjelesnu ozljedu, a u daljnjoj namjeri je spriječen dolaskom okrivljenikove nevjenčane supruge.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor do okončanja kaznenog postupka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti