PODIJELJENA MIŠLJENJA Salon za uljepšavanje odbio pružiti uslugu ‘geliranja’ noktiju krizmanicama

"Salončić svim krizmanicama želi sretnu svetu Krizmu. No, djeca neka ostanu djeca. Uslugu geliranja noktiju vršimo osobama s napunjenih 16 godina. Zahvaljujemo na razumijevanju", poručili su oni.

Ilustracija // Foto: Facebook profil Salončić

Već nam je svima poznato kako se većina djevojčica od malena voli uređivati, šminkati, isprobavati mamine cipele i lakirati nokte.

Ta se navika s godinama nastavlja pa većina djevojaka za Krizmu poželi srediti šminku, trepavice, nokte, otići na ‘geliranje’. Neki u tome ne vide problem, a neki smatraju kako to nije primjereno za tu dob.

Tako je jedan varaždinski salon za uređivanje noktiju po imenu “Salončić” odlučio kako djevojkama koje idu na Krizmu neće pružiti uslugu ‘geliranja’ noktiju, što su objavili na svom Facebook profilu i izazvali lavinu komentara i mišljenja.

“Salončić svim krizmanicama želi sretnu svetu Krizmu. No, djeca neka ostanu djeca. Uslugu geliranja noktiju vršimo osobama s napunjenih 16 godina. Zahvaljujemo na razumijevanju”, poručili su oni.

Iako se velik broj ljudi koji prate Salončić složio s politikom salona, našao se i poneki komentar koji je takav potez kritizirao.

“Ne podržavam vas, vrlo neprofesionalno od vas”, jedan je od komentara, dok je idući bio još oštriji:

“Je l’ se vi to pozivate na “priziv savjesti”. Kakva je razlika gelirati nokte s 14 godina ili 15 godina umjesto sa 16 godina??? Koje ste vi budale. Treba vas zatvoriti”.

Ostali su komentari vrlo pozitivni, a vlasnica i osoblje salona ovim su stavom prikupili još veće simpatije svojih klijentica.

“Svaka čast Salončiću. Bez obzira na stav (iako se slažem s vama) konačno neko kome zarada nije jedina na pameti. Najlakše je djecu navući na raznorazne gluposti poput umjetnih trepavica, noktiju i sličnih gluposti koje im u tim godinama zasigurno nisu potrebne”, napisala je jedna klijentica.

“Svaka čast”, “Bravo”, samo su još neki od komentara pohvale.

Vlasnica salona nakon svih komentara, dodala je svoj:

“Zahvaljujem svima na odvojenom vremenu da nam ostavite pisani trag podrške. Zaista nismo imali lošu namjeru. Nismo jedini salon u gradu i nemamo ništa protiv različitih stavova i mišljenja te smo apsolutno za to da ovisno o vlastitoj percepciji svijeta oko sebe, svatko bira na koji način će ostaviti svoj trag na zemlji. Volimo moderno, pratimo trendove i pružamo usluge uljepšavanja. Mladim djevojkama i zrelim ženama”, napisala je ona.

Ne propustite: