PODJELA USKRSNICA Koprivnički umirovljenici od danas mogu podići svojih 100 kuna

Prve "uskrsnice" podijelili su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice Melita Samoborec i Ksenija Ostriž.

Foto: Grad Koprivnica

Grad Koprivnica je danas, u ponedjeljak, započeo s podjelom “uskrsnica” za sve umirovljenike s prebivalištem na području grada, čija mirovina (tuzemna i inozemna) za veljaču 2019. godine s dodacima ne prelazi iznos od dvije tisuće kuna.

Prve “uskrsnice” podijelili su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice Melita Samoborec i Ksenija Ostriž.

“Jako smo ponosni što na ovaj način jednim malim dijelom vraćamo ‘dug’ našim umirovljenicima koji su gradili našu Koprivnicu. Vrlo malo gradova je u Hrvatskoj koji daje i ‘božićnicu’ i ‘uskrsnicu’, a da ne kažem da ih je minimalno koji imaju ovakav cenzus kao mi, a oni su obično puno manji”, izjavio je gradonačelnik Jakšić.

U gradskom proračunu osigurano je 150.000 kuna za “uskrsnice” u iznosu od sto kuna.

Da bi mogli podići svoje “uskrsnice”, umirovljenici moraju sa sobom imati osobnu iskaznicu i dokaz o visini mirovine za veljaču 2019. godine prema rasporedu koji će trajati do petka, 12. travnja, u vjenčaonici na Zrinskom trgu 1.

Umirovljenici koji iz opravdanih razloga ne mogu podići “uskrsnicu” prema navedenom rasporedu, moći će se obratiti blagajni Grada Koprivnice, u prizemlju, soba br. 1, u periodu od 15. do 19. travnja, svakim radnim danom od 9 do 13 sati, uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine za veljaču 2019. godine.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: