PODRAVINA I PRIGORJE Donosimo vam najzanimljivije transfere u finišu prijelaznog roka

Kao što je bilo i za očekivati, posljednjih dana prijelaznoga roka obavljeno je mnogo transfera.

Ilustracija // Foto: Mario Perlok
Ilustracija // Foto: Mario Perlok

Još je samo deset dana ostalo do početka natjecanja u koprivničko-križevačkim županijskim ligama, a prijelazni rok, koji je upravo završio, donio nam je mnoštvo zanimljivih transfera. Kao što je bilo i za očekivati, posljednjih dana prijelaznoga roka obavljeno je mnogo transfera, a mi vam u ovom pregledu donosimo najzanimljivije.

Nakon mnogobrojnih odlazaka iz kluba, u Dravi iz Novigrada Podravskog konačno bilježimo nešto i u rubrici dolazaka. Neven Crnjak, Marko Trnski i Stjepan Šimunić su se reaktivirali, te će biti na raspolaganju treneru Palčiću ako nešto “zašteka”. Nakon ozljede vraća se i Matija Klasan, a novi igrači su Mario Kovaček, Tomislav Klasan, Slobodan Posavec i Bojan Balog.

Nešto povoljniji vjetrovi zapuhali su i u Kalinovcu. Odlazak velike većine igrača u druge klubove pokušat će nadomjestiti dolascima iskusnih i kvalitetnih nogometaša koji će svojom kvalitetom donijeti sigurnost i mirnoću u redove Kalinovčana. Vedran Vrhovec (Križevci), Aleksandar Korenika (Bjelovar), Atila Šolo (Fugaplast) i Luka Jasenko (Rovišće) registrirani su ovoga tjedna, dok se još čekaju papiri iz Austrije za registraciju Stjepana Korenike i Marka Švagelja.

Panonija iz Peteranca u posljednji je trenutak registrirala Tvrtka Hižman-Perošića iz Miklinovca, te je on, uz registraciju Marka Blažotića, posljednje pojačanje Peterančana u ovoj sezoni.

Imbriovečki Borac doveo je i Zorana Vlaha iz legradskog Graničara, a novo-staro ime u redovima Borca je i Igor Janković, napadač pristigao iz Novakovca.

Lider Prve ŽNL, Tomislav iz Drnja, registrirao je i novoga trenera Maria Žuljića, a novi član Drnjančana postao je i Tino Bogdanović.

Druga županijska nogometna liga također nam donosi nekoliko zanimljivih transfera.

GOŠK iz Gotalova u svoje je redove doveo Romea Bedenika, Tomislava Mraza, Pjetera Preklapaja i Luku Lončara.

Puno toga zanimljivog posljednjih se tjedana događalo u Miklinovcu. Nakon odlazaka Vedrana Kovača, Nikole Smolaka i Dejana Andrašića, Miklinovčani su doveli pojačanja iz Zagreba. Filip Hruška i Niko Maričić pojačat će napad “Žute podmornice”, dok će Vanja Pancer zauzeti mjesto na stoperskoj poziciji.

Već spomenuti Dejan Andrašić potpisao je za Mladost iz Koprivničkih Bregi, a Bregovcima se priključio i Matija Božić iz hlebinske Lipe.

Mladost iz Sigeca dovela je Josipa Zvonara (Prekodravac), Petra Čurića (Lomnica) i Ivana Jozića (Nur Zagreb).

U Starigradu je najveća novost da su potpisali legendarnog vratara Gorana Posavca, koji je jesenas nastupao za veterane Miklinovca. Osim dolazaka Luke Jakopana i Matije Sočeca iz novigradske Drave, klub je ponovno angažirao svoje iskusne lisce, Dražena i Danijela Nemčića, dok se Josip Kavicki vratio iz kunovečkog Bratstva.

Omladinac iz Herešina doveo je Silvestra Žgelu iz Reke, dok je Denis Šteingel iz Borca pojačao redove županijskog trećeligaša Močila.

Ne propustite: