Utorak, 18. siječnja 2022.

Podravski vozači nagrabusili zbog pijane vožnje, sud nije imao milosti

Vozači su kažnjeni uvjetnim kaznama zatvora, novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Preporučujemo

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je o novim slučajevima vožnje u alkoholiziranom stanju, kao i kaznama koje su zaradili vozači.

U nedjelju je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 61-godišnji vozač koji je u subotu, 13. studenoga, u 20.15 sati, na cesti Kalinovac – Budrovac upravljao pod utjecajem alkohola od 1,62 promila.

Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 18 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 600 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Istog je dana na sud doveden i 40-godišnji vozač koji je u subotu u 21.15 sati u Koprivnici u Ulici Dubovec upravljao pod utjecajem alkohola od 1,97 promila.

Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 1200 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije pet mjeseci.

Također, na sud je doveden i 18-godišnji vozač koji je u 0.20 sati u Kloštru Podravskom upravljao prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,72 promila.

Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 20 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 2400 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca, stoji u izvješću PU koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave