PODRŽITE HVALEVRIJEDNU AKCIJU Evo kada i gdje će se prikupljati namirnice za Socijalnu samoposlugu

"Molimo naše sugrađane koji mogu, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno", poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Ilustracija // Foto: GDCK KC

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u ponedjeljak, akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija će se održati u Robnom centru KTC, na adresi Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici.

Vrijedni volonteri će i ovog puta od 9 do 13 sati kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica, kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno su potrebni brašno, sol, ulje, konzerve, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale higijenske potrepštine.

“Molimo naše sugrađane koji mogu, da doniraju nešto od navedenog te tako pomognu onima kojima je potrebno”, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije

Svi oni koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica (Braće Radića 7).

Ne propustite: